TV-sztárok

A Szigeten bulizott tegnap Luke Evans!

Mint tudjuk, Luke Evans hazánkban forgatja a The Alienist sorozatot. A színész imádja Budapestet, amit a követőinek is folyton bizonygat. És ha már itt van, természetesen a Sziget Fesztivált sem hagyhatta ki.

Luke Evans állítólag nagyon kedves a rajongókkal, mindenkihez van egy jó szava, és a szelfizést is mesterfokra fejlesztette már, mióta Budapesten forgat. A színész körbejárta már az országot: kirándult az Alföldön, volt a Dunántúlon, és természetesen a Balatonnál is időzött egy keveset. Tegnap pedig eljött az idő, hogy a Sziget Fesztiválra is kilátogasson. 

What a night @pink at @szigetofficial So epic!! But I missed #glitterintheair #thetravellingwelshman

thereallukeevans (@thereallukeevans) által megosztott bejegyzés,

A Szépség és a Szörnyeteg Gustonjával bárki találkozhatott, hiszen a legtöbb sztárral ellentétben kiment a tömegbe, és körbejárta a Szigetet, bekapcsolódott a programokba. Nem kizárt, hogy nem ez volt az utolsó szigetes bulija, hiszen messze még a vége – a forgatások után pedig neki is jól jön egy kis kikapcsolódás. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top