TV-sztárok

Mi történt Melanie Griffith arcával?

Amióta lefotózták Melanie Griffitht bevásárlás közben, egyre-másra tippelnek a rajongók, vajon mi történt a színésznő arcával. A méretes seb miatt a legnépszerűbb tipp az, hogy elesett, de a plasztikai beavatkozás is felmerült.

Melanie Griffith retusálatlan képeivel már többször is kiverte a biztosítékot, de éppen annyian szólták már meg akkor is, amikor retusált címlapfotó jelent meg róla. A színésznő – aki saját bevallása szerint plasztikaisebészet-függő volt, és csak nehezen gyógyult ki – eleinte nehezen fogadta a kritikákat. Mostanra viszont bátran megy ki smink nélkül is az utcára. Melanie Griffith legutóbbi képei miatt viszont azt találgatják: vajon újra valami szépészeti beavatkozás sült el balul, vagy esetleg elesett a színésznő? 

Melanie Griffith bevásárlás közben

„Biztosan csak sokat ivott, és elesett”, „Ki üthette meg?” – ilyen hozzászólások is feltűnnek a neten. De hogy valójában mi is történt Melanie Griffith arcával, az egyelőre rejtély.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top