TV-sztárok

Szakmát váltott Fördős Zé

Egészen más szakmában kell kipróbálniuk magukat a Konyhafőnök Junior zsűritagjainak. Persze nem örökre, csupán a ma esti adás első feladatának ideje alatt.

Kémiatanárokra cserélték a Konyhafőnök Junior zsűrijét! A kis kuktákat olyan világba kalauzolja el az alkalmi zsűri, amihez nem árt némi tudományos háttér. „Látom, hogy kicsit meglepődtetek, hogy nincs itt a zsűri. Elküldtük őket kicsit pihengetni, és megkértek minket, hogy segítsünk, mert nagyon nagy szükség lesz a mai tudásunkra. Jobbomon Rozalinda doktornő (Wossala Rozina), mellettem egy hatalmas tudású szakember, Sárközi doktor (Sárközi Ákos). És persze itt vagyok én is, Zoltán doktor. Mi hárman fogunk nektek most segíteni. Itt most kőkeményen tudományról, egészen pontosan kémiáról lesz szó” – árulta el Fördős Zé, aki így vezette be a molekuláris gasztronómiát érintő feladatot. 

„Amikor Zé mondta, hogy molekuláris gasztronómia lesz… na, abból csak a gasztronómia szót értettem” – vallotta be Hanna, aki társaihoz hasonlóan igencsak pánikba esett a feladat ismertetésekor. Hogy kinek hogyan sikerült Sárközi doktor molekuláris ételkölteményét elkészítenie, kiderül a mai adásból 20:30-tól az RTL II-n.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top