TV-sztárok

Kínos: feljelentették luxus Vivient

A rendőrség ki is hallgatta a luxusfeleséget, de a képi bizonyíték ellenére Vasvári Vivien megúszhatja a kihágást.

Még szerencse, hogy nem adtak ki ellene körözést: luxusfeleség Vivit telefonon hívták a rendőrségről, fáradjon be kihallgatásra. „Megállt bennem az ütő, mert nem voltak hajlandóak elmondani telefonon, hogy mit csináltam. Aztán amikor bementem, akkor tudtam meg, hogy feljelentettek” – mesélte a Borsnak a modell.

Vasvári Vivi luxusautóját a nyáron filmezték le az M7-es autópályán, amint a dugót kikerülve, vészvillogóval száguld a leállósávban Budapest felé. A felvételt egy szabályosan haladó autós műszerfalán elhelyezett kamera rögzítette, a sofőr ennek alapján jelentette fel Vivient. A lány elismerte, valóban az ő kocsija látható a képeken.

„Megmondom őszintén, nem emlékszem ilyenre, hogy vészvillogóval mentem volna a leállósávban. Az illető, aki beküldte a felvételt a rendőrségnek, úgy készítette a videót, hogy nem látszik rajta, ki vezeti. Engem azért vettek elő, mert én vagyok a kocsi tulajdonosa és üzembentartója” – mondta a lány.

Ennek ellenére megússza a felelősségre vonást, mert a felvétel nem bizonyító erejű. „Azt mondták, hogy mivel nem tudni, ki vezette a kocsit, nem lesz ügy belőle, és büntetést sem kapok” – mondta Vasvári Vivien, aki második gyermekét várja milliomos párjától.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top