TV-sztárok

Családját is váratlanul érte Fábián Juli halála

Fábián Juli legutóbbi Facebook posztja arról tanúskodott, hogy nyerésre áll, mégis legyőzte a gyilkos kór.

Fábián Juli halála az egész országot mélyen megrázta. Az énekesnő először 5 éve küzdött meg a gyilkos kórral,  akkor felépült daganatos betegségéből. Fábián Juli hónapja jelezte újra, hogy daganatos betegséggel küzd, ezért egy időre visszavonul. Minden erejével küzdött. Legutóbbi bejegyzése arról tanúskodott, hogy nyerésre áll. „Őszintén szólva az elmúlt hónapokban a gyógyulásom kapcsán sok nehézséggel kellett szembenéznem, és egy komoly mélyrepülésen vagyok túl, amiből szerencsére felálltam, és újra egyre jobban érzem magam. Ezen a krízisen, és az egész időszakon a saját belső erőm mellett a családom, a barátaim, a gyógyítóim támogatása, gondossága, szeretete segített és segít át” – írta másfél hónappal ezelőtt a Facebookon Fábián Juli.

Fo­tó: MTI/ Kálmándy Ferenc

Fábián Juli menedzsere a családdal együtt gyászolja a kivételes tehetséget. Bár mindnyájan tisztában voltak vele, hogy halálos betegség emészti, váratlanul érte őket a tragédia. „Még nem tartunk ott, hogy a búcsúztatással foglalkozzunk, mert váratlanul érte a családot, hogy ennyire felgyorsultak az események. Nem voltunk erre felkészülve. A család köszöni a részvétnyilvánításokat, de szeretnének összezárni” – mondta Szepesi Mátyás a Borsnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top