TV-sztárok

Rékasi Károly a változásról vallott

Rékasi Károly már sok mindent máshogy lát, és bizonyos szavakat is gyakrabban mer használni, mint régen.

Rékasi Károly visszatért a Barátok köztbe. A hosszú kihagyás megnehezítette a dolgát, de jót tett neki a visszatérés. „Tudtam, hogy a visszatérés hozzájárul majd a gyógyuláshoz, és így is lett. Kihívás volt, hogy két és fél év kihagyás után újra felvegyem a fonalat. Amióta ismét dolgozom, hirtelen jobb lett a hangulatom, haladok előre. A Barátok köztbe való visszatéréskor sok mindent újra kellett tanulnom. Számomra is meglepő volt, de könnyű kijönni a gyakorlatból. Szerencsére ott volt minden a mély tudásban, így visszarázódtam. Sok hasonlóság van abban, ahogy a karakterem, Bartha Zsolt tér vissza a Mátyás király térre és ahogyan én a sorozatba”mesélte Rékasi Károly.

Arról is beszélt, hogy sok minden megváltozott a baleset óta. „Már nem sajnálom, amit a balesetet okozó ember elvett tőlem, inkább a pozitív dolgokra koncentrálok. Arra, hogy jó újra dolgozni, hogy hamarosan vőfélyként tehetem szebbé egy szerelmespár esküvőjét, vagy hogy egyik este Gerdával a bazilikánál szürcsöltük a forró csokit. A kórházi ágyon sokat filozofáltam, és rájöttem, hogy csak az örömet szabad keresni az életben. Türelmesebb lettem a világgal szemben, és megtanultam kimondani, amit érzek. Már kimondom, hogy köszönöm, és hogy szeretlek, sokkal gyakrabban, mint korábban. Már szűnik a kétségbeesésem, látom a jövőt” – mondta Rékasi Károly a Blikknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top