TV-sztárok

Vasvári Vivien karácsonyi szettje meggyőző

Igazi paradoxon, de Vasvári Vivien forró képpel köszönti a karácsonyt! A luxusfeleség egy igazán dögös szettben állt a karácsonyfa alá, elállt a rajongók szava.

Bár a Feleségek luxuskivitelben szereplői most nincsenek képernyőn, tesznek arról, hogy beszéljünk róluk. Míg Köllő Babett a dzsungelben szenvedett, Smaltig Dalma terhes lett, Csősz Bogi a luxusingatlanjaival villogott, addig Vasvári Vivi egy igazán szexi fotósorozatot készíttetett magáról. Nemrég derült ki, hogy terhes, egyelőre Luxus Vivin alig látszik, hogy egy kisbaba növekszik a pocakjában.

Vasvári Vivi nemrég a terhességéről is nyilatkozott„Ez a terhesség könnyebb, mint az első. Arianával négy hónapon keresztül hánytam minden egyes nap. Most csak fáradékonyság van és hányinger. De a hányinger is csak azért, mert lassan három hónapja arcüreg- és homloküreg-gyulladásom van. Nem tudok kigyógyulni belőle. Talán sok a munka, és nem tudok pihenni, de igyekszem” – mondta korábban Vivi. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top