TV-sztárok

Bochkor Gábor és Boros Lajos újra együtt

A nosztalgia jegyében is rengeteg újdonság kiderült az RTL Klub munkatársairól, például Jáksó László egy mondata megütötte a fülünket.

Néha a múlt megszépíti az eseményeket, néha az idő sem segít, aztán van, hogy olyan dolgok is kiderülnek, amikről korábban senki nem beszélt. A 20 éves RTL különleges sorozatában mindenre van példa. A Boros Lajos és Bochkor Gábor közti feszültséget most is lehetett érezni, amikor egy régi felvétel kapcsán Boros elmesélte, hogyan dobta arcon tortával Bochkort. 

„Van egy pár megbánt dolog, amit alkottam…” – kezdte Boros, majd Bochkor megjegyezte, hogy végre, és ezeket kellene listáznia régi partnerének. „…Igen, hét csomó dolgot megbántam, de ezt lassított filmként látom magam előtt.”

Boros Lajos és Bochkor Gábor egykor elválaszthatatlanok voltak, ma furcsa együtt látni őket

De kiderült, hogy Sebestyén Balázsnak közös öltözője volt Erdélyi Mónikával, akivel a viszonya akkor pecsételődött meg, és azóta sem igen beszélnek. Fábry Sándor a Baló Juli interjú kulisszatitkáról mesélt, és aztán jött Jáksó László, aki pedig a Heti Hetes műsorvezetőjeként emlékezett vissza a kezdetekre. 

Jáksó László az RTL egyik emlékezetes műsorvezetője volt

„Én azért ideges voltam, azzal együtt, hogy már vezettem előtte is műsort, de nem ilyet, nem ekkorát, nem ilyen fontosat, és úgy éreztem akkor, hogy ott néznek is engem elegen ahhoz, hogy majd utáljanak. És igen!”

Itt visszanézheted az RTL sztárok videójából az ízelítőket:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top