TV-sztárok

Dukai Reginánál a gyerekek az elsők

A modellmunkái, a szépségversenyek és a divat kapcsán szokott nyilatkozni Dukai Regina, de sokkal jobban örül annak, amikor fontos ügyre használhatja az ismertségét.

Az ilyenkor megszaporodott elintéznivalók közepette sem szabad megfeledkeznünk azokról, akik valami miatt nem tölthetik otthon a karácsonyt. Dukai Regina sem tétlenkedett, és idén a Semmelweis Egyetem II. Sz. Gyermekgyógyászati Klinika hivatalos alapítványa, az Őrzők Alapítvány közreműködésével a klinikán karácsonyozó gyerekekkel közösen felépítettek egy hatalmas, világító kisautópályát.

Dukai Reginának fontos, hogy másoknak is szép legyen a karácsony

Karácsonykor azoknak a legnehezebb, akik valamilyen okból nem lehetnek családjuk és szeretteik körében. Nekik az ünnepek alatt a legkisebb figyelmesség is sokat számít, hogy minél meghittebb körülmények között tölthessék együtt az időt.

„Alapvetően fontosnak tartom, hogy egész évben próbáljunk tenni másokért, de valahogy az ünnepek közeledtével ez a késztetés hatványozódik. Szerintem ilyenkor közelebb kerülnek egymáshoz az emberek, és ettől eszünkbe jut, hogy nem mindenkinek adatik meg, hogy a szeretteivel legyen. Ez talán a gyerekek számára a legnehezebb, hiszen szinte kivétel nélkül ez a kedvenc ünnepük. Idén a kórházban karácsonyozó gyerekeket látogatjuk meg, mert remélem, hogy egy kis játék erejéig elfelejtik, hogy nem lehetnek otthon szeretteikkel” – mesélte Dukai Regina, aki az ünnepi időszakban különösen fontosnak tartja, hogy másokra is odafigyeljen.

Dukai Regina a gyerekekkel is foglalkozott

Az akció keretében a Studio Moderna nemcsak egy közel száz méter hosszú világítós játék autópályát adományozott a kis betegeknek a klinika hivatalos alapítványa, az Őrzők Alapítvány közreműködésével, hanem 36 db Dormeo fedőmatracot is, hogy a fekvőbeteg ellátásban részesülő gyermekeknek minél komfortosabb legyen a kórházban töltött idő. A több mint 27 éve működő Őrzők Alapítvány legfontosabb célja a II. Sz. Gyermekgyógyászati Klinika fejlesztése, az itt kezelt súlyosan beteg, daganatos és leukémiás gyermekek gyógyulási feltételeinek és kórházi körülményeinek javítása. Ebben segít a most átadott támogatás is.

Dukai Regina a kórházba látogatott

Az adományozás keretein belül a gyerekek Dukai Reginával közösen építhették fel a világító autópályát, amelyet a rendezvény után a rászoruló kisgyermekek kaptak meg ajándékba.

„Az itt karácsonyozó gyerekek szülei és a dolgozók is mindent megtesznek azért, hogy minél családiasabb lehessen a karácsony, és ezért végtelenül felnézek rájuk. Remélem, hogy ezekkel a kis meglepetésekkel egy picit én is hozzájárulhatok a gyerkőcök boldogságához. Nagyon hálásnak érzem magam, amiért minden évben a családommal tölthetem az ünnepeket. El sem tudom képzelni, milyen lenne, ha nem édesapámmal szereznénk be a fát, vagy nem anyukámmal készítenénk el a menüt” – mondta el Regina.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top