TV-sztárok

Hosszú Katinka magánéleti válsága a pályafutására is hatással lehet

Nagyon valószínű, hogy az úszó nem lesz ott a szombati versenyen Antwerpenben, pedig az eredeti tervek szerint idén is rajthoz állt volna.

Hosszú Katinka nem indul az antwerpeni Flanders Cupon, pedig a háromszoros olimpiai bajnok több számban csúcstartó a versenyen, és ahogy az utóbbi években mindig, az eredeti tervek szerint idén is rajthoz állt volna.

A 24.hu cikke szerint azonban a pénzdíjas úszóverseny rajtlistáján nem találni a nevét, így valószínűleg nem áll rajtkőre szombaton. Az Index azt írja, a többi, már helyszínen tartózkodó magyar úszó szerint Katinka várhatóan nem megy Antwerpenbe.

Ehelyett itthon készül, erről egy Facebook-poszt tanúskodik:

Az uszodai információk szerint Hosszú Katinkát elbizonytalanította ugyan Shane Tusup beszéde, amelyet az Év Sportolója gálán mondott, de egyelőre nem lágyult meg a szíve annyira, hogy visszamenjen.

Edz, de a felkészülésben nem a férje, hanem Dudás Dániel segíti. A jövő héten Luxembourgban lesz verseny, Katinka azon is rész szokott venni, hamarosan kiderül, oda elmegy-e.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top