TV-sztárok

A Dal: Tolvai Reni tajtékzott Schell Judit kritikája miatt

Válogatott szitkokat szórt közösségi oldalán Tolvai Reni, miután A Dal szombati adásában Schell Judit kritikus szavakkal illette öltözékét és tánctudását is.

Nem fordult még elő olyan A Dal történetében, ami most hétvégén esett meg, a harmadik előválogató után – írja a Bors. Történt ugyanis, hogy a miután az exmegasztáros Tolvai Reni elénekelte Crack My Code című dalát, az ítészek egyike, Schell Judit kendőzetlen őszinteséggel fejtette ki véleményét a látottakról.

„Kicsit olyan, mint amikor a farsangon nem tudtam eldönteni, hogy minek öltözzek, amerikai popsztárnak, távol-keleti gésának vagy rizsszedő asszonynak. Tehát ebben volt Amerika, Távol-Kelet, de nem találom benne a Magyarország dalát. Nagyon sokat akartunk, lehet, hogy ennek a dalnak nem itt van a helye” – mondta a színésznő. Ezután kitért a produkció táncos elemeinek értékelésére is.

„A színpadi mozgással nagyon óvatosan kell bánni. Ez olyan, mint egy jó ruha, ki kell emelni azokat a részeket, amik előnyösek, és el kell takarni, azokat amik nem annyira. Egy picit jobban rád kellene szabni ezeket a megmozdulásokat” – mondta Schell Judit, és végül 8 ponttal jutalmazta az előadást, ami azért nem olyan szörnyen rossz eredmény, lássuk be.

Reni a színpadon csak mosolygott, majd kiesése után elviharzott az MTVA stúdiójából. Később Instagramján állt bosszút: kivágott egy kellemetlen részletet a műsorból, amikor Schell Judit éppen köhögőrohamot kapott. A kommentelők persze egyből méltatlankodni kezdtek, nem értve, hogy erre mi szükség volt.
„Ha „fuck me” van akkor „fuck you back” – azaz, ha én ba***am meg, akkor te is ba** meg!” – írta Reni. Később azonban törölte a bejegyzést.

A Bors ezek után többször kereste az énekesnőt, de ő nem érték el. Sőt, menedzsmentjének sem vette fel a telefont. Később a lap megtudta Bara Csaba menedzsertől, hogy Tolvai Reni egy nyilatkozat formájában nyilvánosan fog bocsánatot kérni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top