TV-sztárok

Baukó Éva újra szingli

Január végén még arról beszélt a Fem3Caféban, hogy van egy férfi az életében, aki iránt mélyebb érzéseket táplál.

„Van egy férfi az életemben, aki iránt mélyebb érzéseket táplálok. Nem akarok semmilyen címkét rárakni a kapcsolatra.” Baukó Éva január végén még ilyen sejtelmesen mesélt a Fem3Cafében új szerelméről, ám úgy tűnik a románcnak máris vége szakadt.

Baukó Éva a Blikknek elárulta, kiadta titokzatos szerelme útját, a szakítás hátterében pedig az állt, hogy mindketten mást gondoltak a párkapcsolatról. „Az elejétől fogva egy se veled, se nélküled kapcsolat volt a mienk, aztán történt néhány olyan dolog, ami a részemről elfogadhatatlan volt, így véget vetettem a dolognak.”

A mostanában modellként dolgozó Éva hozzátette, szomorú a szakítás miatt, mert úgy érzi, volt párjával a szexuális életük tökéletesen rendben volt. „Azért nem minden a szexről szólt” – jelentette ki, és elárulta azt is, hogy most már komoly párkapcsolatra vágyik. „Korábban a legfurább helyeken futottam össze szuper pasikkal, úgyhogy sosem lehet tudni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top