TV-sztárok

Nagy Adri problémájára van megoldás

A nagy duettben zsűritag lesz Nagy Adri, de nem ez a legfontosabb szerep, amire idén készül. A várandós énekesnő a problémájáról mesélt, amelyre a jelek szerint mások tudnak megoldást.

Nemrég derült ki, hogy Kasza Tibi és Pápai Joci mellett Nagy Adri lesz A nagy duett zsűritagja, és gőzerővel készül a feladatra. Igaz, nem lesz egyszerű a vasárnapokat az utolsó trimeszterben végigülni, de egyelőre nem tart ettől az énekesnő. Nagy Adri pocakja már szépen gömbölyödik, és így ő is és a párja is egyre inkább felkészülnek a gyerek fogadására, de ahogy a Micsoda nők! adásában mesélte az énekesnő, tulajdonképpen csak egy félelme van. 

Nagy Adri Mádai Viviennel és Tápai Szabinával szerepelt a Micsoda nők! legutóbbi adásában

Félek egy kicsit, hogy nehogy elmenjünk egymás mellett. Nekem az az egy félelmem van, hogy oké, jön a baba, és hogy ez mennyire változtatja meg a mi kapcsolatunkat, ami annyira jó, és annyira jól működött, hogy én attól félek, hogyan tudjuk összeegyeztetni ezt azzal, hogy apa és anya.”

A Micsoda nők! vendégei közül Mádai Vivien egyetértett Várkonyi Andreával, hogy kell idő, amíg majd a kapcsolat tényleg helyreáll egy baba érkezése után, de Tápai Szabina úgy érezte, meg kell nyugtatnia az énekesnőt: „Heti egyszer menjetek el egy órára kettesben” – hangzott a tanács, ami a sportolónőnél bevált. Persze, néha kitalálni könnyebb, mint megvalósítani, de a módszer működik. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top