TV-sztárok

A tanár liftes pajzánkodós jelenete kicsit kínos

Alapvetően ugyan egy iskola mindennapjait követhetjük, de azért A tanár sorozatban is láthatunk pajzán jelenetet. Nem is akármilyent.

A Válótársak szinte minden részére jutott valamilyen jellegű laza szexjelenet, de az új RTL sorozattól legfeljebb egy-egy romantikus csókot vártunk. Erre megérkezett A tanár liftes pajzánkodós ízelítője, ami elsőre inkább kínosnak tűnik, mint erotikusnak, de ezt nem mi szeretnénk eldönteni, íme a videó: 

Egy kis felnőtt konfliktus biztosan új szín az iskolás közegben, meg azért előre tudtuk borítékolni, hogy A tanár két főszereplője, Nagy Ervin és Ubrankovics Júlia között alakul egy szerelmi szál.

A tanár egyik jelenete: Nagy Ervin rajtakapta Ubrankovics Júliát és Simon Kornélt a liftben

Bár a színésznőt a Majdnem szűz című filmben már láttuk ennél erotikusabb jelenetben, most valami szolidabb karakterre számítunk, szóval nem valószínű, hogy A tanár majd tobzódik a lifteshez hasonló pillanatokban.

Valószínűleg, sokan voltak már hasonló helyzetben, mint Nagy Ervin vagy akár olyanban is, amiben Ubrankovics Júlia a szerepe szerint. 

Nagy Ervin és Ubrankovics Júlia kapcsolata A tanárban kínosan indul

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top