TV-sztárok

Ambrus Attila rájött, hogy hibázott

Ambrus Attila bánja már, hogy ismeretlenül kotyogott bele Berki Krisztián és Hódi Pamela kapcsolatába, anélkül, hogy mindkét oldalt ismerte volna.

Ambrus Attila durva dolgokat írt Hódi Pameláról az Ázsia Expressz párosának nemrég megjelent könyvében. Pontosan így szólnak a könyvben megörökített gondolatok: “Krisztián sokat mesélt a közös dolgaikról, és nekem úgy állt össze a fejemben ez a történet, hogy számára mindenki jobb lenne, legyen akár a Drakula vagy a patás ördög, mint ez a nő. Ha én lennék Krisztián helyében, biztos nem éltem volna vele fél percnél tovább egy fedél alatt”

Ezeket azonban ma már bánja. “Hibát követtem el, hogy nem hallgattam meg Pamelát, az ő oldalát is meg kellett volna ismernem, akkor lett volna ez korrekt a részemről. De Ázsiában ő nem volt ott – mondta a Borsnak Ambrus – Sajnálom, hogy ilyen durván fogalmaztam, nem akartam megbántani egy kisgyermekes édesanyát! De tény, akkor és abban a helyzetben azt gondoltam, ami oda le lett írva. De ez nem egy szentírás, és van, hogy az ember téved. Én tudok bocsánatot kérni! De azt gondolom, nem tettem kárt Pamelában, sőt inkább jót tettem vele, és ha egyszer találkozom vele személyesen, szívesen megismerem az ő oldalát is”

Forrás:  ambrusattilakeramia.hu

Forrás: ambrusattilakeramia.hu

Hódi Pamelát először bántották a sértő sorok, de azóta átgondolta és rájött, hogy őszintén hálás Ambrus Attilának. “Csak az egyik félt meghallgatni és úgy véleményt alkotni szerintem inkorrekt dolog, de én nem mondok róla semmi rosszat, mert nem ismerem őt. De ha tényleg rá alapozott Krisztián, akkor ha bármikor, bárhol találkozunk, én köszönetet fogok neki mondani, hogy része van abban, hogy az életem további részében boldog lehetek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top