TV-sztárok

Megyeri Csilla előző életében kutya volt

Meglepő kijelentéssel rukkolt elő a Nagy Duett kiesettje, Megyeri Csilla.

A „rusnyább nők-beszólásról” elhíresült Megyeri Csilla biztos volt benne, hogy bár hatalmas döccenővel indult budapesti karrierje, azért még ki tudja hozni belőle a legjobbat. A fiatal debreceni lány az Ázsia expresszben nem is szerepelt rosszul, még A Nagy Duetten is kapott egy lehetőséget, ám a múlt vasárnap kiesett párjával, Gergely Róberttel.

„Nem félek, mindig is talpraesett lány voltam, de azért szeretném a fővárosban megvalósítani az álmomat, hogy tényleg műsorvezetőként dolgozhassak valamelyik csatornánál” – nyilatkozta Csilla, akinek a rezsiköltségekben jelenleg a párja segít. Mintha ez nem lenne önmagában elég, a fiatal lány a minap egy meglepő kijelentéssel hívta fel magára a figyelmet.

A Bors szerint Csilla meg van győződve arról, hogy előző életében kutya lehetett. „Előző életemben szerintem én kutyus voltam, ugyanis, ha meglátok egy kóbor vagy egy elesett kutyát, mindig összerándul a szívem, megsajnálom, és azonnal rohanok a boltba, vagy ami a közelben van, és megetetem” – idézi Csillát a lap.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top