TV-sztárok

Hűtlenségen kapta exét Horváth Éva

Matatott a telefonban, és talált pár félreérthetetlen üzenetet. Horváth Éva azóta nem matat.

Azt írja a mai Bors, hogy a Micsoda nők! felvételén kiderült, hogy Horváth Éva modellt is megcsalták már. A lap szerint Horváth Éva már nem néz bele a párja telefonjába soha, egyszer ugyanis pórul járt – egészen egyértelmű jeleket talált ugyanis arra, hogy megcsalják. 

Horváth Éva (@evahorvathofficial) által megosztott bejegyzés,

Már arra sem emlékszem, hogy ez pontosan hány éve volt, csak arra, hogy ahogy beleolvastam a telefonban az sms-ekbe, semmi kétségem nem volt, hogy mi történik. Teljesen egyértelmű üzenetek voltak azok, a férfi mégis mindent kimagyarázott, én pedig végül megbocsátottam. Nem is szakítottam

– mondta a lapnak Éva, aki azt is elárulta, egy valamire biztosan jó volt ez az eset, bármilyen kínos is utólag mesélni róla. Hozzátette: „Azt megtanultam, és ezt is tanácsolnám mindenkinek: ne keressünk, kutassunk a párunk telefonjában. Aki ugyanis keres, az talál is. Én ma már senkinek nem néznék bele a telefonjába, nem akarom tudni, mit találhatnék ott.”

Horváth Éva (@evahorvathofficial) által megosztott bejegyzés,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top