TV-sztárok

Brad Pittet majmolja Alekosz

A világmegváltó valóságshow-hős kifogyhatott az ötletekből: Alekosz Brad Pitt módszerével villog.

Miután pár hete Alekosz megoldotta a koreai békekötés kérdését, újabb tennivaló után nézett a Való Világ korábbi nyertese. Észak- és Dél-Korea több millió polgára után most egy afrikai kisgyermek lehet a szerencsés, akinek örökre megváltozik az élete. Alekosz és párja ugyanis készen áll az örökbefogadásra.

„Anettel úgy döntöttünk, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt mintájára örökbe fogadunk egy Afrikai gyermeket és a sajátunkként neveljük föl azt. Hétfőn első dolgom lesz, hogy a jogi lehetőségeket megvizsgáltatom és megteszem a szükséges lépéseket az adoptálás ügyében” – írja az érdi macsó a Facebookon.

Alekosz lépéseket tesz

„Ha végül fiú mellett döntünk, akkor a neve: Abdiás. Ha lány, akkor Ambrózia lesz” – tette hozzá Alekosz, aki, úgy tűnik, mindenre gondolt. Már most nagyon irigyeljük a szegény sorsú afrikai kisgyermeket. Csak azt reméljük, nem neki kell majd a kamerát tartania Alekosz villantós videóinál. Azt még az ellenségünknek se kívánnánk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top