TV-sztárok

Jéghideg élvezetek (x)

Jól ismert dallam, összetéveszthetetlen kis teherautó, rohanó gyerekek. Ez a kép jut eszembe. Te mire asszociálnál ebből?

Van egy magyar cég, amely hosszú ideje jelen van a piacon, és nem hinném, hogy van olyan település, ahol a jól ismert dallamra ne szaladnának ki a gyerekek az utcára.

A Family Frost és a jégkrémei legendásak, hiszen bárhová eljutnak, és nagyon finomak. Hihetetlen íz- és formaválasztékkal 40-féle Family Frost jégkém várja, hogy megkívánd. A termékek között pedig nagy számban vannak olyanok is, amelyek csak a kis sárga teherautóból kaphatóak. Egész évben megtömhetjük velük a hűtőnket, de ami a legjobb, hogy soha nem érkeznek olvadtan vagy félig olvadtan a termékek. Mindig tökéletes minőségben, a házad előtt veheted meg, és nem kell az autóban utaztatnod. Ezek a termékek ugyanis egyenesen a fagyasztóból kerülnek a hűtődbe. Minden évszakban ideális desszert a jégkrém, és táplálóbb, egészségesebb, mint az úgynevezett „üres” kalóriákat tartalmazó cukorka, csoki.

Azért kezdtem a jégkrémmel, mert gyerekként a Family Frost dallama pavlovi reflexet váltott ki nálam. Ha megszólal a dallam, akkor érkezik a fagyi!!!!!

Ma már felnőtt vagyok, és tudom, hogy a sárga teherautók hűtőkamrájából más finomságot is elő lehet varázsolni.
Széles választékukban zöldségek, hústermékek, készételek és sütemények is megtalálhatóak. Sok olyan termékük van, mely kizárólag a Family Frostnál kapható, és a legmagasabb minőségi színvonalat képviseli.

Ezért a Family Frost zöldségei legalább annyira finomak és népszerűek, mint a jégkrémeik. Gyorsfagyasztással készülnek, ami a legkíméletesebb tartósító eljárás (magával a fagyasztással történik a tartósítás, ezért a termék nem tartalmaz semmilyen tartósítószert). Alacsony a víztartalmuk, így az 1 kg az tényleg 1 kiló, és nem kell a felét víz formájában kiönteni. Az így „tartósított” zöldségeknek magas a rosttartalmuk, és megőrzik a magas vitamin-, ásványianyag- és tápanyagtartalmukat.

Az én kedvencem az, hogy a gyorsfagyasztott zöldségek elő vannak főzve, így amikor egy mixbe kerül többféle zöldség, a főzési idejük megegyezik, ami normális körülmények között lehetetlen!

Háziasszonyként nagy segítség, hogy nem kell pucolgatnom, tisztítgatnom, a felét kidobálnom, hanem a konyhakész finomságokat percek alatt elkészíthetem, akár sütőben, serpenyőben vagy mikróban is.

Próbáld ki a Family Frost webáruházat!

Nem kell sem sorban állnod, sem cipekedned. Nem kell üzemanyagra költened, és nem a szétolvadt cuccokkal érsz haza a bevásárlásból, mert éppen egy dugó miatt 40 percet vesztegeltetek a tűző napon.

Nem kell a bevásárlóközpontból hazarohannod, mert megromlanak a zöldségek, nyugodtan nézelődhetsz, shoppingolhatsz még akár órákig.

Elég, ha egyeztetsz a Family Frosttal, és előre tudod, hogy mikor szállítják ki neked az árut.

Ötleted sincs, hogy mit főzz?
Még ebben is segítenek, az eladók nemcsak jótanácsokkal tudnak ellátni, de remek recepteket is ismernek, sőt meg is osztják veled.

A cég filozófiája igazán kifejezi mindazt, amit a sárga teherautók és a jól ismert dallam is tükröznek:

„Cégünk küldetése, hogy vevőink részére egészséges, tápanyagokban gazdag, ízletes termékeket biztosítsunk kedvező áron, úgy, hogy ezeket a termékeket – melyek különösen érzékenyek a kiolvadásra – a hűtőlánc megszakítása nélkül, biztonságosan és kényelmesen megvásárolhassák.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top