TV-sztárok

Pintér Tibor reméli, hogy fia szép férfi lesz

A tizenkét éves Mátéról már most ki fog derülni egy szépségversenyen, hogy elég jó pasi-e.

Pintér Tibor 12 éves fia szépségversenyen fog indulni ősszel – méghozzá azért, mert apja még nem engedi, hogy a színészettel foglalkozzon. Pedig állítólag a kisfiú minden vágya, hogy apját követhesse a színpadon, de Tenya óva inti ettől.

„Máté nagyon szeretne a nyomdokaimba lépni, én pedig nagyon nem szeretném, hogy ezt a szakmát válassza, hiszen tisztában vagyok a színészmesterség árnyoldalaival is. De Máté makacs, ezért az édesanyjával egyeztetve úgy döntöttünk, engedjük, hogy bepillantson, és remélem, rájön, hogy nem ez az igazi hivatás számára. Maga választotta, hogy szeretne szépségversenyen indulni” – mondta Pintér a Borsnak.

A nemzet lovas színésze azt is elárulta, hogy Máté már túl is jutott az első körös megmérettetésen, a portfóliófotózáson. „Ha valóban szép férfi lesz, nem bánom, ha mellékállásként modellkedik majd” – tette hozzá a büszke apuka.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top