TV-sztárok

Mi Beyoncé bomba alakjának titka? Elmondjuk!

Beyoncé mindig kirobbanó formában van a színpadon. Jogos a kérdés: miből meríti energikusságát?! Eláruljuk!

2013-ban Beyoncé és Jay Z arra vállalkoztak, hogy a reggelijüket a vegán étrendnek szentelik, Marco Borges, a sztárpár trénerének irányítása alatt. Később ezt a fajta diéta programot már a főétkezéseik alkalmával is beiktatták, és olyannyira meggyőzte őket, hogy az énekesnő és férje, edzőjükkel karöltve meglapították a 22 napos Days Nutrition nevű étrendprogramot.

Beyoncé azóta is arra buzdítja követőit, hogy csinálják vele együtt az egészséges életmód programot, ami mindössze 22 napig tart, viszont hatékonysága bizonyított módszeren alapul. Emellett az sem titkolja, hogy ez a választás közel sem azt jelenti, hogy egyáltalán nem eszik húst, csupán arról van szó, hogy a vegán diéta segítségével készül a nagyobb fellépéseire, mert tapasztalatai szerint ezzel az étrenddel tudja kihozni magából és a testéből a maximumot. Ez év márciusában közösségi oldalán közölte, hogy Amerika egyik legnagyobb zenei fesztiváljára, a Coachellára is a vegán étrend segítségével készül.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

44 days until Coachella!! Vegan Time!! Click the link in my bio to join me! 💪🏽✨

Beyoncé (@beyonce) által megosztott bejegyzés,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top