TV-sztárok

Újabb DNS-teszt alapján sem találják VV Fanni gyilkosát

Hiába készült el az újabb genetikai vizsgálat, a nyomozók nem jutottak közelebb Novozánszki Fanni gyilkosához.

Lassan egy éve minimális eredményekkel folyik a nyomozás VV Fanni eltűnése ügyében. A rendőrség minden eszközt bevetett, még külföldi partnerszolgálatok segítségét is kérték, de továbbra is csak egy gyanúsított van a látókörükben. A Fanni eltűnése után napokkal letartóztatott B. László állítólag teljesen összeroppant a börtönben. A férfi eddig következetesen tagadta, hogy megölte volna a lányt, de előzetes letartóztatását már több alkalommal meghosszabbították.

Ha B. László nem is, nagybátyja fellélegezhet: DNS-teszt bizonyítja, hogy nincs köze VV Fanni halálához. Dr. Brodmann Péter unokaöccse ügyvédje volt, míg ki nem zárták az ügyből, mert felmerült a gyanú, hogy az övé az azonosítatlan DNS egy darab kötélen, mellyel a fiatal lányt megölhették.

„Kérni fogom, hogy helyezzenek vissza védőnek, és szüntessék meg a kizárásomat” – mondta a Borsnak az ügyvéd, aki továbbra is meg van győződve rokona ártatlanságáról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top