TV-sztárok

Elképesztő malőr nehezíti a nyomozást VV Fanni ügyében

A volt ügyvéd állítja: szabálytalanul kezelt perdöntő bizonyítékot a rendőrség.

A VV Fanni megölésével gyanúsított B. László volt ügyvédje szerint a rendőrség végre tudja, kié a titokzatos DNS-minta azon a kötélen, mely a gyanúsított kocsijából került elő, az eredmény azonban nem viszi előre a nyomozást.

A kötéldarabon három különböző emberhez tartozó nyomot találtak: VV Fanniét és B. Lászlóét pillanatok alatt azonosították. Felmerült B. volt ügyvédjének érintettsége is, akit ezért kizártak az ügyből, mintát vettek tőle, de a teszt nemrég tisztázta a gyanú alól. Dr. Brodmann Péter azonban azt állítja, megtudta, kié a rejtélyes harmadik minta.

„Egy bűnügyi technikusé volt. Vagyis a helyszínelés alatt, teljesen szakszerűtlen módon, kesztyű nélkül megfogta az egyik, általuk perdöntőnek tartott bizonyítékot. Sőt, mondok még furcsábbat is. Van egy negyedik minta is, amiről a mai napig nem tudják, kié lehet. Persze, hiába tisztázódtam, nincs illúzióm afelől, hogy visszaengednek az ügybe mint védőt” – mondta a férfi a Blikknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top