TV-sztárok

Pásztor Anna zaklatója: bolond vagyok

Döbbenetes interjúban magyarázza bizonyítványát a férfi, aki hónapokon keresztül zaklatta Pásztor Annát.

A dunaszerdahelyi férfi Magyarországon szokatlan módon, nevét és arcát felvállalva adott interjút a Pásztor Annával kapcsolatos incidensről, melynek gyanúsítottja. Mint ismert, a férfit a nyáron az Anna and the Barbies koncertjén tartóztatták le, ahová a cipőjébe kést rejtve ment el, hogy végezzen az énekesnővel. Előtte hónapokig zaklatta, kéretlen üzenetekkel bombázta őt.

Fotó: Bodnár Boglárka, MTI

A Blikk látta az üzenetváltásokat is, melyekből „egyértelműen látszik, hogy az énekesnő csak ritkán, szűkszavúan, ironikusan válaszolt” a férfinak, bár ő ezt nem így látja. „Azt gondolom, én vagyok a másik fele, mellettem lehetne igazán boldog. Én a nőt látom benne, a lelket, aki nem boldog úgy, ahogyan él” – mondta a lapnak.

A férfi állítása szerint nem akarta bántani Annát. „Csak azért volt nálam kés, mert nincsenek fogaim, s úgy tudok enni, hogy az ételt pici darabokra vágom – magyarázta. – Anna nyolc hónapon át egyszer sem adott egyértelműen elutasító választ a közeledésemre, egyszer sem írta azt, hogy hagyjam békén, vagy hogy nincs esélyem. Csak végül egyszer, a nyáron. Akkor döntöttem el, hogy elmegyek a koncertjére, utána vége. Elfogadom, hogy nem leszünk egy pár. Megígérem neki, ha kiszabadulok, akkor sem keresem soha többé.”

Bolond vagyok, de ez így jó nekem, sosem akartam unalmas, átlagos lenni (…) Ha bűn az, hogy piszkáltam, zaklattam Annát, akkor vállalom a következményeket, és leülöm, amit kell

– fogadkozott a férfi.

Pásztor Anna közölte, sosem volt nyitott a férfi üzeneteire. A tárgyalását váró férfi ráadásul már többször megígérte, hogy békén hagyja Annát, mielőtt a koncerten lekapcsolták volna, ezért az énekesnő már nem hisz a hitegetésnek. „A helyében nem szívesen futnék össze a férjemmel” – tette hozzá Pásztor, akire a nyár óta testőrök vigyáznak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top