TV-sztárok

Apa lett a VV-sztár

Megszületett Tiv Tivy kislánya.

Apa lett Deák Tivadar, azaz a Való Világ legutóbbi szériájából megismert VV Tivy. Az exvillalakó a közösségi oldalán osztotta meg a gólyahírt.

Kislánya anyukájával már nincs együtt Tivy, kapcsolatuknak a féltékenység vetett véget. Még akkor szakított kedvesével, amikor Gina 5 hónapos terhes volt, de – mint korábban elmondta – exe és kislánya, aki a Tiffany-Loreta nevet kapta – mindenben számíthat rá, nem hagyja őket magukra, a gyerektartást is fizetni fogja.

Sziasztok! Az apukámra azért vagyok büszke, mert a szíve a helyén van, és én vagyok számára a legnagyobb ajándék, nem pedig azért, mert ismertté vált a TV-ből vagy a videóiból. Sajnos nem élünk együtt, de ő nagyon szeret engem, és mindig számíthatok majd rá. Az én apukám Tivy és én vagyok az ő kis Málnája Tiff Tiffy (Berki Tiffany-Loreta), megérkeztem 2 kg 40 dekával 2018. október 31-én” – posztolta ki egy tündéri fotó kíséretében az Insta-oldalára.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Tiv Tivy Hivatalos (@tiv_tivy_hivatalos_) által megosztott bejegyzés, Nov 2., 2018, időpont: 4:52 (PDT időzóna szerint)


 

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top