TV-sztárok

Kulcsár Edináéknál jöhet az újabb baba

Férjével, Csutival úgy döntöttek, nem védekeznek, és ha érkezik a második baba, akkor nagyon fognak örülni neki.

Két hónapja született meg Kulcsár Edina kisfia, Medox. A szépségkirálynő és férje, Szabó András, azaz Csuti nagyon boldogok a picivel, és minél hamarabb kistestvért szeretnének a fiuknak – írja a Blikk.

Mindig is nagy családot terveztünk, ezért szeretnénk még gyermeket. Éppen mostanában beszéltünk arról, eljött az ideje annak, hogy újra védekezzünk az együttlétek során, de úgy döntöttünk, mégsem fogunk

– mondta Csuti a Családok éve sorozatában, a Családvarázsban.

Ha jön a baba, akkor annak nagyon fognak örülni, bár ideálisabb lenne, ha egy kicsit később érkezne, amikor már elkészült a családi házuk.

A kis Medox nagyon jó baba, már csak néha kel fel éjszaka, jó viseli az utazást is, így gyakran magukkal viszik, ha dolgozni mennek.

Kulcsár Edinának nagyon fontos volt, hogy fiatalon legyen anya. Édesanyja 18 éves volt, amikor ő megszületett, a kis korkülönbség miatt nagyon jól megértik egymást. Edina azt is szerette volna, ha a dédnagymamája megéli, hogy üknagymama lesz.

Fotó: Instagram/Kulcsár Edina

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top