TV-sztárok

Ő Palik László egyetlen lánya, Júlia

Palik László csak nagyon ritkán mesél a családjáról, és akkor is megválogatja, mit oszt meg. A fiairól is alig-alig láttunk képet, lányáról pedig ennél is kevesebbet mutatott eddig.

Ha Palik László gyerekei kerülnek szóba, akkor többnyire talán csak a Marsi Anikótól született két fiára gondolunk. Pedig a TV2 műsorvezetőjének van egy lánya, Júlia, akire borzasztóan büszke. De ahogyan a fiait, úgy a lányát sem szereti „mutogatni”. 

Palik László 10 év után a TV2 Exatlon című műsorában tért vissza

Júlia a Corvinus Egyetem harmadéves PhD-hallgatója, aki angol nyelvű képzésben vesz részt, és élete első interjúját a Story magazinnak adta. 

„Rendkívül tehetséges szüleim úgy intézték, hogy május 1-jén lássam meg a napvilágot, így minden születésnapomat az egész ország, sőt a világ is megünnepli. Ma úgy áll, hogy 2020-ban szerzek doktori fokozatot, emellett biztonságpolitikai szakértőként és kutatóként dolgozom. Kutatási területem a polgárháborúk nemzetköziesedése, ezen belül a jelenleg is dúló jemeni háború.”

Mindezek alapján Palik okkal büszke a lányára. Önmagával is elégedett lehet, elvégre része van Juli sikereiben, aki szerint az ő érdekeit szolgálta, hogy a szülei időben döntöttek a válás mellett. Ő akkor volt nyolcéves. 

„Nem szeretek úgy fogalmazni, hogy elváltak, mert bár jogilag és technikailag ez történt, sosem éreztem, hogy csonka családban lennék. Fantasztikusak a szüleim, a mai napig szeretik egymást, jóbarátok. Két intelligens ember lévén, időben felmérték, hogy nekem is jobb lesz, ha nem együtt folytatják, mivel furcsamód így tudták megtartani azt az egységet, ami a mai napig jellemzi a családunkat. Én ugyan anyukámmal maradtam, sosem volt jellemző, hogy nekem csak kéthetente, hétvégén van apukám… Akkor mentem apához, amikor akartam, és ő is akkor jött hozzánk, amikor csak tudott. Azt hiszem, húsz év után elárulhatom a szüleimnek: jól csináltátok!” 

Palik László lánya a válás után nem sokáig volt egyke, az interjúban beszél a testvéreihez és Marsi Anikóhoz fűződő kapcsolatáról és arról is, mit gondol édesapja tévés visszatéréséről: 

Palik László lánya, Juli először a Storynak mesél az apjáról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top