TV-sztárok

ByeAlex: „Nem viselt meg apukám halála”

Az énekes haragudott az apjára, aki életmódjával hozzájárulhatott korai halálához. Az X-Faktor mentora bevallotta, nem élte meg fájó tragédiaként az elvesztését.

ByeAlex eddig alig beszélt édesapja négy évvel ezelőtti haláláról, most azonban megdöbbentő őszinteséggel vallott a Borsnak apukájához fűződő viszonyáról és a távozásáról.

Jó kapcsolatban voltunk, tiszteltem, de apukám nem volt egy ilyen szuperhős apa, mint amit a filmekben látunk. Ő egy dolgos, kötelességtudó fickó volt két gyerekkel, feleséggel, de érzelmeket nem igazán közvetített felénk. Kemény ember volt, és engem is arra nevelt, hogy az legyek” – árulta el az új frizurával előrukkoló énekes, aki nem élte meg fájó tragédiaként apja elvesztését.

Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

 „Nem viselt meg, nem tört össze apukám halála. Egyszerűen tudomásul vettem, amikor telefonon közölték velem, hogy elment. (…) Nem sajnálkoztam egy percig sem” – vallotta be az életmentő ByeAlex. Mint mondja, haragudott rá, mert a láncdohányzásnak és a negatív életszemléletének köszönhette, hogy ez történt vele 53 évesen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top