TV-sztárok

Felfordult Anna élete, amióta együtt van Hajdú Péterrel

Hajdú Péter és Anna kapcsolata két hónapja tart, de a fiatal lány még nem találkozott a műsorvezető gyerekeivel – ehhez hasonló kérdésekre kaptunk választ.
hajdu peter, koos janos, bucsu

Bár még friss a kapcsolat, Hajdú Péter két héttel ezelőtt a Story magazin címlapján mutatta meg új párját, Alföldy Annát. Kiderült, hogy a műsorvezető nemcsak csinos lányt keresett, hanem az intelligencia is fontos volt számára. Így találkozott Annával, aki csak nyáron tölti be a 26-ot, mégis nagyon jól megvannak együtt. A modell a közösségi oldalán válaszolt néhány, Hajdú Péterrel kapcsolatos kérdésre. 

Kiderült tehát, hogy még nem költöztek össze, sőt egy korábbi válaszában azt is elmondta Anna, hogy szerelme gyermekeivel sem találkozott eddig. Hajdú Péter párja azt is elárulta, hogy nagyon felfordult az élete, amióta megismerte a hírességet, és neki sem egyszerű kezelni a hirtelen jött hírnevet, de kizárja a negatív dolgokat az életéből, és csak a jóra koncentrál. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top