TV-sztárok

Megható beszédet mondott Szerednyey Béla Koós János temetésén – rengetegen vettek búcsút az énekestől

Már jóval a szertartás megkezdése előtt érkeztek az emberek – a család kérésének megfelelően – egy szál virággal a kezükben, hogy végső búcsút vegyenek Koós Jánostól.

Ahogyan korábban megírtuk, ma, március 20-án temették el Koós Jánost a Farkasréti temetőben. A szertartásra érkezők a Makovecz terem előtti ravatalnál 13.30 és 14.30 között róhatták le kegyeletüket egy szál virággal. Korábbi információk szerint a család kérésére Verebes István írta a búcsúbeszédet, amelyet Szerednyey Béla olvasott fel a szertartáson. A 81 évesen elhunyt énekes koporsója mellett borlovagok álltak díszőrséget.

Koós János temetésére sokan eljöttek: 

Megnézem
Összes kép (5)

Nem sokkal a szertartás kezdete előtt már rengeteg rajongó állt ott, néhányukat zavarták a tévések és a fotósok, de az egyik idős hölgy hozzátette, hogy nem először vesz részt hasonló eseményen. 

Bajor Imrénél is kijöttem, félek, ki lesz a következő” – mondta

Megnézem
Összes kép (4)

Koós János fotójával néhányan szelfiket készítettek a jelen lévők közül, mások csak a koporsót örökítették meg, amikor a sírhoz sétáltak.

Fásy Ádám korán érkezett a temetésre, a tömegben várta a szertartás kezdetét.

Fásy Ádám Koós János temetésén

A szertartás előtt vitték ki a virágokat az egybegyűltek a koporsóhoz, néhányan húsz percig álltak sorba, hogy ezt megtehessék. Közben megérkezett Zalatnay Sarolta is, aki bement Koós János családjához részvétet nyilvánítani

Megnézem
Összes kép (2)

Koós János temetési szertartása a fél kettes kezdéshez képest közel egy órát csúszott. Idősebb gyászolók a család helyére ültek le, amíg várakoztak, őket végül a biztonságiak állították fel. 

Megnézem
Összes kép (48)

Koós János temetéséről élőben közvetítjük Szerednyey Béla megható beszédét: 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top