TV-sztárok

Müller Attila súlyos betegségéről vallott

Müller Attilának komoly döntést kellett meghoznia az egészsége érdekében.

Müller Attila már visszavonult a tévézéstől, de ugyanolyan pörgős életet él, mint akkor, amikor mindennap képernyőn volt. A jelenleg civil szakmát űző egykori műsorvezető másfél-két éve komoly döntést hozott az egészsége érdekében.

„Köszvényem lett a sok vörös hústól, a rohanástól, a sportszegényebb életmódtól. Mondta a doki, hogy ezzel valamit kezdeni kell, először hagyjam el a húst. Szerencsére annyira gyorsan kitisztult a szervezetem, helyreállt a savasság, és annyival jobb közérzetem lett már a kezdeti két-három hónapban is, hogy vega lettem. A feleségem már eleve vega volt, így nem volt annyira nehéz a váltás. Szerintem így is nagyon ízletes ételeket lehet enni. Ez volt az egyik ok, a másik inkább lelki eredetű. Ha felmész a netre, és megnézed, min mennek keresztül ezek az állatok, és mit etetnek meg velünk, elmegy a kedved a húsfogyasztástól, az biztos. Nem sajnálom, hogy így alakult”mondta a Kalandozóban Müller Attila.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top