TV-sztárok

Megsérült a Hősök sztárja az Éjjel-nappal Budapest forgatásán

A Hősök is szerepel majd az Éjjel-Nappal Budapest című sorozatban. A srácok már el is kezdték a forgatást, amelynek a keddi napján Ecküt baleset érte.

A Hősök egyik tagját, Ecküt a sorozat főszereplőivel, Karolával, Borival, Mesivel és Karesszel fotózták, amikor a kellékként használt füstfáklyát a feje fölé emelte, és erről hirtelen forró viasz hullott a fejére, kezére és a lábára, amely égési sérüléseket okozott. Miután Eckü sérüléseit ellátták, az első ijedtség után már nyugodtan nyilatkozott.

Megnézem
Összes kép (3)

„Vicces, hogy most néhány helyen nincs hajam, de no para. A forgatást és a fotózást is nagyon élveztem, a szél miatt éreztem, hogy gond lehet a fáklyákkal, egy kicsit nem figyeltem, és ez lett belőle” – mondta a rapper. Hogy a Hősök pontosan mikor tűnik fel az Éjjel-nappal Budapestben, azt még nem lehet tudni, de az biztos, hogy izgalmas kalandok várnak a srácokra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top