TV-sztárok

Tovább durvul Pécsi Ildikóék ingatlanvitája

A színésznő szomorúan vette tudomásul a legújabb fejleményeket.

Pécsi Ildikó május 7-én lakoltatta ki budai házából az unokáját, ám úgy tűnik, a fiatalember visszafoglalta a lakást – tudta meg a Blikk. Amikor a Kossuth-díjas színművésznő megbízottja, Zoltán szerdán birtokba szerette volna venni a házát, nem jutott be az ingatlanba. Kiderült, lecserélték a zárat, amit a kilakoltatásnál a rendőrök és a végrehajtó jelenlétében lakatos szerelt fel.

Zoltán Pécsi Ildikóval és az ügyvédjével egyeztetve másnap zárat cserélt és bejutott, ám meglepődve fedezte fel, hogy a lakást újra birtokba vették. A szomszédok megerősítették, hogy a kilakoltatott unoka ismét ott van; a motorja, az autója a ház előtt parkol.

MTVA Fotó: Zih Zsolt

A 79 éves színésznő – aki minden kapcsolatot meg akar szakítani az unokájával – szomorúan vette tudomásul a lakás-visszafoglalást. „Nekem már nincs erőm ehhez” – nyilatkozta Pécsi Ildikó, hozzátéve: ha képes lesz rá, megteszi a szükséges jogi lépéseket, magánlaksértés miatt akár fel is jelentheti az unokáját.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top