TV-sztárok

Örökbefogadást is terveznek Tóth Gabiék

A várandós énekesnő azt is elárulta, miért nem olvas könyveket a kismamaságról.

Tóth Gabi és párja, Krausz Gábor a babától függetlenül is terveznek örökbe fogadni. A várandós énekesnő erről a csalad.hu-nak adott interjúban mesélt. „Én még ettől a helyzettől függetlenül sem zárom ki az örökbefogadást, mert szerintem mindenkinek jár az életben a boldogság. Hosszabb távon a babától függetlenül is tervezzük, hogy örökbe fogadunk gyermeket” – árulta el Tóth Gabi.

A Sztárban sztár zsűritagja az interjúban arról is beszélt, hogy párja, Krausz Gábor rendkívül korán elveszítette az édesanyját, és a hiánya mindig megmaradt. „Bármennyire is szeretik egymást az apukája új élettársával, azért az ő életében ez a hiány mindig megmaradt. Hatalmas erőt ad neki, hogy saját családot alapíthat, hogy a saját sorsát, a saját gyermekének a sorsát megváltoztathatja, és a múltat felülírhatja egy egységes, boldog családdal. Nagyon boldog ember lett, és igazi férfierőt hozott ki belőle ez a helyzet, persze a lehető legjobb értelemben” – mesélte az énekesnő, aki azt is elárulta, miért nem olvas kismamakönyveket.

Nem fogok számtalan könyvet kiolvasni a kismamaságról, mert ott van az édesanyám és a nagymamám, akik majd ellátnak tökéletes tanácsokkal, és én úgyis a családom hagyományait akarom továbbvinni, nem pedig arra szeretnék fókuszálni, ami a könyvekben le van írva” – mondta el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top