TV-sztárok
Szponzorált tartalom

Romantikázzatok együtt a pároddal! Ezek a legjobb programok meghitt estékhez

Szeretnél eltölteni a pároddal egy felejthetetlen, romantikus estét, de nincs ötleted? Így varázsolhattok romantikus légyottot egy szürke hétköznap estéből!

A rohanó hétköznapokban könnyen elfelejtkezhetünk egymásról, még akkor is, ha egy fedél alatt élünk a párunkkal – vagy talán akkor a leginkább. Hozzátok újra vissza a rózsaszín felhőt néhány órára, és töltsétek együtt értékesen az időt!

Randi a moziban

A mozi örök klasszikus, ami a romantikus programokat illeti. Ugyanúgy szerették nagyanyáink, amikor még a fekete-fehér filmektől, Latabár Kálmántól és Páger Antaltól volt hangos a terem, mint a szüleink, akik a Dolce Vita és az Álom luxuskivitelben című filmekre romantikáztak. Tény, hogy a széles mozivászonnak, a bársonyszékeknek, és a pattogatottkukorica-illatú teremnek van egy olyan bája, amit sohasem lehet megunni. Ha hamisítatlan romantikus estére vágysz, de a párod nem szeretne százas zsebkendővel feltankolva mozizni, akkor váltsatok jegyet egy jó hangulatú francia filmre! A Szerelem második látásra című mozin garantált, hogy nemcsak te, hanem a párod is jól fog szórakozni.

Filmezés otthon

Ugyanúgy, ahogy a mozinak is megvan a maga varázsa, az otthoni filmezés is kellemes esti program lehet. Ha nincs kedvetek kimozdulni, kuckózzatok be, és indítsatok el egy filmet – lehetőleg olyat, amin a párod nem alszik be, te pedig nem sírod végig az egész történetet. Hidd el, a férfiaknak nem akkora élmény egy sírós romantikus film, mint nekünk, nőknek, így inkább egy vidámabb, de érzelmes film mellett döntsetek, ha nem szeretnéd, hogy horkolásba torkolljon a romantikusnak tervezett este.

Séta a parton

Mikor sétáltatok utoljára együtt, kéz a kézben a pároddal? Ha már régóta egy párt alkottok, biztos, hogy a szerelmetek elején, amikor még hosszú percekig búcsúzkodtatok elváláskor, sokat andalogtatok kézen fogva. Elevenítsétek fel a régi, szép emlékeket, és sétáljatok egyet a városban, vagy a tóparton, nosztalgiázzatok, meséljetek egymásnak régi történeteket, emlékeket, és közben el ne engedjétek egymás kezét!

Piknik a parkban

Ha a pároddal piknikezel, garantált, hogy romantikus hangulatba kerültök. Szerezz be egy piknikpokrócot, aminek az alsó része szigetelt, pakolj be egy kosárba üdítőitalt, szőlőt, almát, sajtot, vágj szeletekre zöldségeket, amikhez készíts mártogatóst, vagy egyszerűen csinálj szendvicseket. Ilyenkor, nyáron induljatok kora este, ha gyalog mentek, akkor egy üveg bort, valamint két (műanyag) borospoharat is tegyél a csomagba, és irány a legközelebbi park! A fűben fekve, az ételeket csipegetve úgy érezhetitek majd magatokat, mintha visszarepültetek volna az időben, és újra két szerelmes tini lennétek.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top