TV-sztárok

Kandász Andrea: „Az első adásban olyan voltam, mint egy disznó”

Kandász Andrea az Ázsia Expressz premierjén mesélt a fogyásáról.

Már pár hónapja tudjuk, hogy kik vesznek részt az Ázsia Expressz második évadában, amelyet szeptember 26-tól láthat a közönség. A szereplők már nagyon várják a debütálást – az első részt levetítették nekik és a sajtó képviselőinek, ezzel kapcsolatban pedig elárultak pár dolgot a versenyzők. Kandász Andrea többek között azt, hogy milyen volt a kapcsolata Demcsák Zsuzsával, illetve hogy nagyon sokat fogyott a kaland alatt.

Mint kiderült, a műsorvezető nagyon régóta szeretne szerepelni a műsorban, hiszen szeret utazni, új embereket megismerni, ezért ez tipikusan neki való show. Azt is elárulta, hogy mivel a férjével dolgozik, így mióta megismerkedtek, csak pár napot töltöttek külön, a verseny alatt azonban sokat, de legalább megtudták, hogyan boldogulnak egymás nélkül.

Kandász Andrea szerint nem volt könnyű Demcsák Zsuzsával, akadtak viták, főleg abból, ahogyan a friss házas műsorvezető beszélt a többi emberrel, akik befogadták őket, és enni adtak nekik. Ettől függetlenül nem rossz a kapcsolatuk, azóta is beszélnek.

Zárásként pedig azt is elárulta Kandi, hogy nagyon sokat fogyott.

Megnéztem most az első adást, hát figyelj, mint egy disznó

– mondta az nlc.hu kamerái előtt a műsorvezető.

Voltak súrlódások Kandi és Zsuzsa között, de jó a viszonyuk (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top