TV-sztárok

Demcsák Zsuzsa elárulta, mitől hízott meg

Külseje miatt sok rosszindulatú megjegyzést kapott a műsorvezető. Most elárulta hízásának az okát.

Szemlátomást testileg és lelkileg is kivirágzott szerelme mellett az Ázsia Expressz 2. sztárja, Demcsák Zsuzsa. A műsorvezető a TV2 múlt heti sajtóvetítésén kirobbanó formában jelent meg.

Ez azért is volt feltűnő, mert a közelmúltban sok rosszalló megjegyzést kapott a külseje miatt, és mivel senki nem ismerte hízásának okát, rosszindulatú találgatások céltáblája lett. Demcsák Zsuzsa azonban most elárulta: egy elhúzódó betegség keserítette az életét – írja a Bors.

A műsor (az Ázsia Expressz 2. – szerk.) forgatása idején még volt rajtam súlyfelesleg a pajzsmirigybetegségem miatt. Mostanra sikerült beállítani a gyógyszeres kezelést, így visszanyertem a régi alakomat. Elképesztő örömmel tölt el, nem igazán szerettem visszanézni a régebbi képeimet” – vallotta be Demcsák Zsuzsa, akinek a 41. születésnapján a Magyarországra költözött, Indiai származású párja, Krishan virágcsokorral kedveskedett, már rögtön reggel, az ágyban.

Kiemelt kép: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top