TV-sztárok

Exkluzív családi fotók Szinetár Dóra és Makranczi Zalán évfordulójáról

A színész házaspár hét éve talált egymásra, és négy éve házasodtak össze.

Szinetár Dóra és Makranczi Zalán kapcsolata különleges – ezt többször is elmondták már. A két színész a válás után talált egymásra, méghozzá hét évvel ezelőtt, majd négy éve hivatalosan is összekötötték az életüket. Zalán és Dóra közös kisfia, Benjamin nemsokára kétéves lesz, és most a házassági évfordulójukra is magukkal vitték. Gyönyörű helyen ünnepeltek, a Story magazin pedig megörökítette a meghitt pillanatokat.

„A nagylányom most az édesapjával nyaral, Zalán nagyobbik fia táborban van, így csak hárman vagyunk, ami egyszerűbb, de nehezebb is. Zorka rengeteget foglalkozik Benjivel, aki imádja figyelni a nagyobb testvéreit. Így nekünk is jut néha egy pici idő kettesben. Ha viszont hárman vagyunk, általában mindent együtt szoktunk csinálni” – mesélte a lapnak Szinetár Dóra, aki elárulta, férje rengeteget segít neki a fiuk gondozásában és az otthoni teendőkben is. 

A színésznő és férje nagyon sokat tesznek azért, hogy a házasságuk jól működjön. Dóra szerint Zalán nagyon türelmes férfi, ez ritka manapság. A színész elárulta, hogy vannak olyan barátai, akiket a felesége még nem is látott – velük gyakran eljár sörözni és lazítani, Dóra pedig nem hívogatja, hogy mikor ér haza.

Nagyon sok közös történetet elmeséltek, a részletekért keresd a Story magazint!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top