TV-sztárok

Árpa Attila elismerte, hogy kábítószerkereskedelemmel gyanúsítják

A színész-rendezőre akár nyolc év börtönbüntetést is kiszabhatnak. Árpa kitart az ártatlansága mellett, korábban azt mondta egy félreértés miatt razziázott nála a TEK.

Ahogy arról az nlc. is beszámolt, Árpa Attilát kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítja a rendőrség. Az ügyet megszellőztető Ripost szerint a színész-rendezőnél még egy márciusi pókerparti alkalmával tartottak razziát a TEK kommandósai; az értesülést időközben maga Árpa is megerősítette.

A sztár állítja, soha életében nem foglalkozott drogkereskedelemmel. „Március 22-én úgy érkezett meg hozzám a TEK, hogy a hivatalos papíron már gyanúsítottként szerepeltem. Valaki valamiért elkezdett engem gyanúsítani a kábítószer-kereskedelemmel, ezért tartottak nálam házkutatást. Természetesen nem találtak semmit. Azóta volt egy kihallgatás, amin az ügyvédemmel együtt vettem részt, és elmondtam, hogy ez az egész egy hülyeség”mondta a lapnak.

Árpa korábban azt állította, csak egy félreértés miatt állítottak be hozzá a kommandósok, akik a házkutatás során csak egy doboz fájdalomcsillapítót foglaltak le.

A Ripost megkérdezett egy ügyvédet is az ügyről, aki azt mondta, Árpa magyarázata nem állja meg a helyét, mert a gyanúsítást minden esetben közli a hatóság a terhelttel. „Az előfordulhat, hogy a házkutatás során az illető már gyanúsított, de minden esetben erről előzetesen tájékoztatást kell kapjon a nyomozóhatóságtól. Így nem állja meg a helyét, hogy valaki egy razzia során szembesül azzal, hogy gyanúsított egy bűntényben” – jelentette ki dr. Beleznay Zsolt.

Árpa ennek ellenére ragaszkodik a saját verziójához, arra gyanakszik, hogy valaki szándékosan mártotta be a rendőrségen. „A kihallgatás során elmondtam, hogy korábban valóban fogyasztottam drogot, de soha nem kereskedtem vele, és otthon sem tartok kábítószert. Nem tudom, ki küldhette rám a rendőröket, pedig sokat gondolkodtam rajta. Nyilván vannak emberek, akiknek szúrom a szemét, de fogalmam sincs, ki merészkedhetett el ilyen messzire” – nyilatkozta, hozzátéve, hogy sokként érte a razzia.

„Azzal zártam a vallomásom, hogy bármikor készen állok egy drogtesztre, hiszen már nagyon régóta nem élek kábítószerrel” – tette még hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top