TV-sztárok

Vilmos herceg és Katalin hercegné cuki kutyákkal búcsúzott Pakisztántól

A brit hercegi pár egy katonai kutyakiképző központba látogatott el, ahol olvadoztak egy sort a legfiatalabb „növendékek” láttán.

Őfelsége Vilmos herceg és neje, Katalin hercegné közismerten rajong az állatokért, de a kutyáknak még ezen belül is kiemelt hely jut a szívükben. A párnak is van egy Lupo nevű spánielje, most azonban a pakisztáni Iszlamabadba látogattak el, az ázsiai országban tett látogatásuk utolsó napján, ahol a hadsereg kutyakiképző központjában tették tiszteletüket.

A létesítményben – a britek támogatásával – olyan négylábúakat képeznek, amelyek képesek kiszagolni a házilagos eszközökből barkácsolt pokolgépeket, az úgynevezett IED-ket (Improvised Explosive Device).

A hercegi pár megtekintette a kutyák bemutató gyakorlatát, amelynek keretében fel kellett ismerniük, majd fel kellett kutatniuk a különféle robbanóanyagokat.

A kutyák nem illetődtek meg a hercegi pár látogatásától, ugyanúgy játszottak velük, mint a gondozóikkal (Fotó: iStockphoto)

A bemutató követően azonban közelebbről is megismerkedhettek a kutyakadétokkal, a fotók láttán pedig kijelenthető, hogy kölcsönös szimpátia alakult ki a látogatók és a növendékek között.

Katalin hercegné és Vilmos herceg is nagyon élvezte a négylábú kadétok érdeklődését (Fotó: iStockphoto)

Vilmosnak és Katalinnak nem ez volt az egyetlen kalandja Pakisztánban, a repülőútjuk ugyanis igencsak viharosra sikeredett. A gép körül ugyanis villámok csapkodtak, az egyik utas pedig utólag azt mondta a The Sun brit bulvárlap szerint, hogy úgy érezte magát, mintha hullámvasúton ülne.

A hercegi párnak rázós repülőútja volt Pakisztánban (Fotó: iStockphoto)

„Én voltam a pilóta!” – tréfálkozott Vilmos herceg, aki ezzel a katonai szolgálatára utalt, ahol mentőhelikopter-pilótaként dolgozott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top