TV-sztárok

L.L. Junior komoly feltételt szabna volt párjának

Tovább bonyolódik L.L. Junior és volt párja, Hopp Csilla ügye. Kiderült, hogy a zenész milyen feltételhez kötné Lacika közös felügyeletét.

Továbbra sem tudtak megállapodni Lacika felügyeletéről szülei. Kiderült, L.L. Junior azt szeretné elérni, hogy volt párja, Hopp Csilla a jövőben köteles legyen bemutatni a párját, akivel együtt kívánja nevelni a közös kisfiukat. Lacikát az énekes azután vette magához, hogy augusztus végén tragikus körülmények között veszítették el kisebbik fiukat, Dávidkát.

l.l. junior, vita„Az már eldőlt, hogy közös felügyeletet szeretnének váltott elhelyezéssel, de az egyéb részletekben és feltételekben még nincs megállapodás – mondta a Blikknek dr. Horváth András, Csilla jogi képviselője, aki hozzátette –, szerették volna belefoglalni a megállapodásba, hogy amennyiben Csillának új párja lesz, őt köteles bemutatni Juniornak, aki ezután mérlegeli, hogy a férfi találkozhat-e Lacikával. Ezt ügyfelem és én is elutasítottuk, jeleztem Junior ügyvédjének, nem írjuk alá a megállapodást, amíg ilyen feltételek szerepelnek benne, ezért ez a rész ki is került belőle.”

Dr. Mester Csaba, a zenész ügyvédje szerint abszolút megalapozott elvárás, hogy ha Lacika anyjának új párja lesz, akkor az apa szeretne vele találkozni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top