TV-sztárok

Durva vádak érték az X-Faktort, ByeAlex teljesen kiborult

Magyarázkodni kényszerült a műsor producere is.

Több olyan komment és poszt kering Facebookon, amelyben tudni vélik, hogy előre le van játszva, hogy ki nyeri az idei X-Faktort – írja a Blikk.

A legnépszerűbb teória szerint Zdroba Patrik a befutó, és volt, aki egyenesen azt állította, hogy maga csípte el a beszélgetést, melyben erről beszéltek. A kommentelők és nézők ezután támadásba lendültek, például ByeAlex oldalán is.

„Hagyjátok már a sok hülye kamu f*szságok osztogatását! Egy rakás hülyeség, photosopolt képek, kamubeszélgetések és infók! Például, hogy előre le van zsírozva, hogy Patrik nyeri a versenyt! JÉZUSOM! Nem bírom ezt tovább!” – írta a vádakra reagálva Alex.

A Blikk megkereste az RTL Klubot az üggyel kapcsolatban. Verebély Marcell, az X-Faktor kreatív producere azt mondta, megnyugtatnak mindenkit, nincs még meg a győztes, erről majd a szavazók döntenek szombaton. A legutóbbi adásban is több mint 750 ezer érvényes szavazat érkezett.

A mostani mentorok közül senki sem kívánta kommentálni az ügyet a Blikknek, ám Radics Gigit szóra bírták, aki azt mondta, nem igaz, hogy a műsor meg lenne bundázva.

(via)

(Kiemelt kép:  RTL Klub / Sajtóklub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top