TV-sztárok

Kiderült, miért ilyen sovány Cynthia Dictator

Cynthia Dictator végre tiszta vizet öntött a pohárba a súlyával kapcsolatban.

Cynthia Dictatort sokan támadták a súlya miatt, de most elmondta, hogy miért ilyen vékony. „Nem igazàn meséltem még arról, hogy étel-intoleranciával küzdök. A szervezetem a végletekig elmegy. Anafilaxiás sokkba szokott kiteljesedni. Ami az allergiás reakció legsúlyosabb formája. Már gyakorlatilag semmit nem merek enni. Ugyanis teljesen a sötétben tapogatózom, hogy mi okozhatja a problémát. A rohamok napján fogyasztott ételek között nem volt összefüggés, ezért gondolom azt, hogy több étel is problémát okoz” – írta Cynthia Dictator, aki visszatalált önmagához mélypontja után.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Nem igazàn meséltem még arról, hogy étel intoleranciával küzdök. A szervezetem a végletekig elmegy. Anafiaxiás sokkba szokott kiteljesedni. Ami az allergiás reakció legsúlyosabb formája. Màr gyakorlatilag semmit nem merek enni. Ugyanis teljesen a sötétben tapogatózom, hogy mi okozhatja a problémát. A rohamok napján fogyasztott ételek között nem volt összefüggés ezért gondolom azt, hogy több étel is problémát okoz. 🥒🥑🥚🍗🌽 A napokban megismertem @zinocska-t a Z-Pont magánvérvétel Pontból. A találkozásunk is nagyon különleges. Ugyanis éppen a fogászaton várakoztunk (🦷@silverdenthungary )miközben éppen alergia vizsgálatot kutattam az interneten elcsíptem Zita telefonbeszélgetését amiben pont alergiavizsgálatot említett, így azonnal leszólítottam. Úgy érzem ő az én kis védő angyalom! Másnap azonnal levette a véremet teljesen fájdalom mentesen és minden lehetséges vizsgálatot elvégez rajtam! Azért osztom meg ezt a történetet mert én már oly régen küzdök ezzel a problémával és most megismertem valakit akiben bízom és aki a szívém viseli a sorsom! Köszönöm @zinocska ♥️ (lapozzatok a III. oldalra és ott találtak elérhetőséget és részleteket mi mindenben tud Zita segíteni) #mobilvérvétel #vérvételkicsitmásképp #sajtoszita #zpont

CINTHYA DICTATOR © (@cinthyadictator) által megosztott bejegyzés,

(Nyitó kép: Cynthia Dictator/Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top