TV-sztárok

Furcsa dologra riadtak az Exatlon versenyzői és készítői, míg Palik László nyugodtan aludt

Először azt hitték, csak képzelődnek, de tényleg rengett a föld.

Eseménydúsan telnek az Exatlon Hungary versenyzőinek és készítőinek napjai, és nemcsak azért, mert március 9-én a magyar csapat a mexikói válogatott legjobbjaival mérheti össze erejét. A Dominikai Köztársaság és a Puerto Rico közötti tenger mélyét ugyanis egy a Richter-skála szerinti 5,4-es erősségű földrengés rázta meg, amit még a 64 kilométerre lévő szálláson is éreztek – számol be a Blikk.

Először azt hittem, hogy csak álmodom, de csak nem múlt el a remegés. Sosem éreztem még ilyet, nem éltem át korábban földrengést. Gyorsan elmúlt, nem tartott sokáig” – árulta el a bulvárlapnak Gelencsér Tímea, aki a pálya mellett dolgozik riporterként. Mint kiderült, a stáb többi tagja is érezte a rengést, kivéve Palik Lászlót. Ő nyugodtan aludt, nem ébredt fel a földmozgásra.

Bár otthonról egy földrengés veszélyesnek tűnhet, itt ez megszokott. Ez a mostani valóban közelebb volt hozzánk, de szerencsére semmi kárt nem okozott, zavartalanul folyik a forgatás tovább” – mondta teljes nyugalommal az Exatlon műsorvezetője.

Olvass még az Exatlonról az nlc.-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top