TV-sztárok

Cicciolinát is elérte a koronavírus-pánik: egy hétre bevásárolt, és bezárkózott

A megélhetését és az életét is félti az egykori pornósztár, aki jó ideje Rómában él.

Tombol a koronavírus okozta járvány Olaszországban, ez a kint élő magyarokra is hatással van. Az egész országot karantén alá helyezték, amit a Rómában élő Staller Ilona, azaz Cicciolina is nagyon komolyan vesz. Az egykori pornósztár egy hétre bevásárolt, és ki sem mozdul római lakásából.

Cicciolina feldúltan nyilatkozott a Blikknek, nagyon fél a betegségtől. „Rengeteg itt a halott, este hat után a kijárási tilalom enyhébb formája lépett érvénybe, bezárnak az éttermek, mozik, semmilyen nyilvános hely nincs nyitva. A kórházakban már nem férnek el a koronavírusos betegek, és a fiatalokat mentik, az idősekről, mint én, úgy hallom, lemondanak. Így viszont úgy érzem, veszélyben vagyok, pedig szeretném megérni, hogy nagymama legyek!” – mesélte Cicciolina, aki önként vállalta a karantént.

Mint mondta, nagyon nehezen viseli a bezártságot, de amennyi ételt csak tudott, bevásárolt magának és 12 macskájának is. Eddig hetente járt fodrászhoz, de most otthon kell hajat mosnia, és a konditeremről is le kellett mondania, mert retteg, hogy elkapja vírust. 

Cicciolina a megélhetését is félti. Állítja, hogy 1000 eurós (335 ezer forintos) nyugdíjából nem jön ki, hétvégi fellépéseit pedig le kellett mondania. Staller Ilona attól is retteg, hogy ha elfogy az emberek élelme, akkor elkezdődik a rablás és fosztogatás.

Cicciolina élete sosem volt unalmas…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top