TV-sztárok

Gömöri András Máté izmosabb, mint valaha – elmondja, mit tett ezért a testért

Gömöri András Máté nem sanyargatja magát, de majdnem mindennap lejár az edzőterembe.

Gömöri András Máté nevével igen sokat találkozhatunk napi szinten, ugyanis állandó vendég Pajkaszegen, valamint Ökörapátiban, emellett szombatonként vezette az Edzőtárs című műsort, illetve folyamatosan játszik az Operettszínház színpadán és még sorolhatnánk. A színésznek eléggé elfoglalt, ám a családja mellett a sportra is nagyon sok időt fordít, fontos számára a mindennapi edzés és az egészséges étkezés. 

Gömöri András Máté életében fontos szerepet játszik a sport (Fotó: Balázs Gergely)

Gömöri András Máté életében fontos szerepet játszik a sport (Fotó: Balázs Gergely)

„Sokfajta edzésformát kipróbáltam. Mindig is vonzottak az extrém dolgok, sziklamászás, ejtőernyőzés… De a könnyedebb sportolási lehetőségeket is szeretem. A lényeg, hogy mozogjak. Ha nem lenne sport az életemben, nem tudnék mit kezdeni magammal” – mesélte Gömöri András Máté.

„Kezdetben az otthon végezhető edzésekkel, valamint a street workouttal próbálkoztam. Terembe csak ritkán jártam le. Majd rájöttem, hogy engem motivál az a fajta hangulat, ami az edzőtermekben van. Láthatom, hogy ki hogyan csinál egy-egy gyakorlatot, milyen edzésmódszert követ, így egyre gyakrabban jártam le. Ma hetente minimum négyszer megyek” — árulta el a színész, aki idén nem versenyez, de nagy dolgokra készül.

Gömöri András Máté sportos életstílusáról többet is olvashatsz az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top