TV-sztárok

Mádai Vivien nem hisz a divatdiétákban és a drasztikus életmódváltásban

A műsorvezető sokféle fogyókúrás módszert kipróbált az elmúlt években, mire rátalált a megfelelő étrendre.

Mádai Vivien sokat harcolt a plusz kilókkal, de rátalált a számára megfelelő életmódra, és mára topformában van. A műsorvezető többfajta, gyors eredményt ígérő divatdiétát kipróbált, de egyik sem vált be igazán.

„Előfordult, hogy rövid időn belül sokat fogytam, de annak meg is lett a böjtje. Utána csak többet szedtem vissza. Ilyen volt például a csokidiéta, bár az hamar lecsengett nálam. Beláttam, hogy nem teszek jót magamnak, ha kiiktatok bizonyos ételcsoportokat, és egyoldalúan táplálkozom” – mesélte Mádai Vivien a BEST magazinban. A műsorvezető később azzal is próbálkozott, hogy kihagyja a reggelit, és csak délután egykor eszik először, de ez a módszer sem vált be nála.

„Az a baj a drasztikusabb életmódváltással, hogy bár néhány héten belül jönnek az eredmények, egy idő után viszont tarthatatlanná válik a magunkra erőltetett diéta, ami törvényszerűen a jojóeffektushoz vezet” – vélekedett a műsorvezető, aki végül megtalálta a megfelelő életmódot és étrendet, amivel az idei évben is formában tarthatja magát. A rendszeres sportra és a kiegyensúlyozott táplálkozásra esküszik, például sok halat és zöldséget eszik. További részletek a magazinban.

A BEST Magazinnak mesélt Mádai Vivien

A BEST Magazinnak mesélt Mádai Vivien

Mádai Vivient eleinte nem zavarták a plusz kilók, de később a fogyás mellett döntött:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top