TV-sztárok

Jolly és Suzy egymásnak estek a gyerekük miatt, nem békül a mulatós sztárpár

Jolly és Suzy nem békül, ezúttal a gyerek miatt vesztek össze.

Jolly és Suzy kapcsolatát rengeteg hullámvölgy jellemezte, végül fél évvel ezelőtt döntöttek úgy, hogy végleg véget vetnek a házasságuknak. A mulatós zenész azóta fiatal szerelmével, a szépségkirálynő Szuperák Barbarával él együtt, és nagyon jól megvannak. Gyakran jelentkeznek be együtt a közösségi oldalaikon – a minap érkezett egy kérdés, hogy miért nem posztol soha közös képet a gyerekével, erre is válaszolt. Jolly és Barbara szerint Suzy az oka mindennek, mert az apja ellen neveli a közös kislányukat. Az élő videó hamar eltűnt Jolly oldaláról, de a jelek szerint Suzy figyelmét nem kerülte el, mert az énekesnő szintén élőben védte meg magát – írja a Bors.

„Szerintem ne olyan ember mondjon véleményt az anyaságomról, aki egy éve nem foglalkozik a gyerekével. Most sem kérdezte meg ebben a helyzetben, hogy: »Zsuzsika, van mit egyél?« Csak annyit mondott, hogy »ne menj ki az utcára, vigyázzanak rád«. Hát vigyázunk rá! Az egész családom Zsuzsikáért él, velem az élen. Úgyhogy nem fogom hagyni, hogy fiatal lányok megkérdőjelezzék, milyen anya vagyok és hogy nevelem a gyermekem” – mondta a videóban Királyvári Zsuzsanna, azaz Suzy, aki üzent a férjének is.

Fotó: Smagpictures.com / Piroska Olajos

Fotó: Smagpictures.com / Piroska Olajos

„Lehet, hogy ti több dolgot megtehettek egy éve, mint én, nem érdekel. De mi boldogok vagyunk. A szeretet vezéreljen, ne a gonoszság. Legyél boldog, legyél sikeres, és ha már nem segítesz – nem kell –, akkor legalább ne árts. Oké? A kislányomért harcolni fogok, minden téren, és ne vegyétek a szátokra főleg így, hogy az sem érdekel, hogy van-e egy kiflije vagy sincs.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top