TV-sztárok

Kulcsár Edina: „Büszkén viselem, amit magamra ettem a várandósságom alatt”

Kulcsár Edina nem akar tökéletes életet mutatni.

Bár Kulcsár Edinát szépségkirálynőként és modellként ismerte meg az ország, a közösségi oldalán mindig is azért küzdött, hogy a nők elfogadják magukat olyannak, amilyenek. Éppen ezért az Instagramja tele van smink nélküli fotókkal, otthoni ruhákban – nem fél megmutatni tökéletlenségét, és a követőit is erre biztatja. Ezt bizonyítja az a fotó is, amit a minap posztolt, ezt ide kattintva megnézheted.

„Ez a fotó, január végén készült. Amikor megláttam, hirtelen nem is tudtam, hogy nevessek vagy sírjak, bár inkább a nevetést választottam, és azzal a lendülettel, elkértem anyukámtól a fotót is, hogy majd talán egyszer megosztom. Eljött az idő! Ha valaki nem vette volna észre, hogy mit kell nézni a képen ( PERSZE EZT KÉTLEM) akkor segítek. A combom. Akik régebb óta követnek, ők tudják, hogy szeretem megmutatni a valóságot. Nem szeretem ha valaki tökéletesnek állítja be magát, mert ezzel másokban komoly önbizalomhiány alakulhat ki és mint tudjuk tökéletes ember nincs, de ez pontosan így is van rendjén. Az egész korábbi életemre az edzés és a diétázás volt a jellemző, amit már egy kicsit untam, így most büszkén viselem, amit magamra ettem a várandósságomból kifolyólag. Főleg azért viselem ezt ennyire büszkén, mert ez a jelenleg nem annyira mutatós test, egy feltehetőleg fantasztikus kislányon dolgozik, aki Medikével együtt örökre az életünk része lesz, és nap mint nap, de ha a bátyjára üt, akkor percről percre mosolyt fog csalni az arcunkra” – írja a közösségi oldalán Kulcsár Edina, akit ezért a posztért is rengeteg elismerő szóval illettek a kommentelők.

Kulcsár Edina és a kisfia, Medox (Fotó: Instagram)

Kulcsár Edina és a kisfia, Medox (Fotó: Instagram)

Olvass még Kulcsár Edináról az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top