TV-sztárok

Tóth Vera: „4 éve ezen a napon úgy aludtam el a műtőasztalon, ha kövéren kell meghalni, ám legyen”

Tóth Vera őszintén vallott az elmúlt négy évéről.

Hihetetlen, de már négy év eltelt azóta, hogy Tóth Vera műtőasztalra feküdt, és átesett a gyomor bypass műtéten. Az énekesnő utolsó lehetőségként tekintett az operációra, és most már látja, jól tette, hogy belevágott. Vera ugyanis azóta majdnem 50 kilót fogyott, nemrég pedig az egyik sportmárka is felkérte, hogy viselje a ruháit, ami számára hatalmas megtiszteltetés. Egy posztban vallott az elmúlt négy esztendőről.

„2016.03.31 volt az a nap, amikor minden megváltozott. Nem akartam a könnyebbik utat választani, mert tudtam, hogy ez nem lesz az, de hogy ennyire kemény a lelki oldala, arról egyetlen szakirodalom sem tett említést. 4 éve ezen a napon úgy aludtam el a műtőasztalon, ha kövéren kell meghalni, ám legyen. Bár azt is tudtam, hogy jó kezekben vagyok. Ha valaki a ducikat bántani meri, mert ducik, arra mindig ideges vagyok. Annyiféle genetika, hormonbetegség, testalkat, lelki baj létezik, ami miatt kövér lehet az ember… Egy túlsúlyosnak joga van ahhoz, hogy lefogyjon és csinos legyen, mint ahogy ahhoz is, hogy ezt azzal a módszerrel érje el, amelyikkel akarja. Nem törhet fölötte senki pálcát, mert ő mindenképpen elhatározta, hogy egy jobb életet akar és ez már önmagában becsülendő! Valakinek megadatik, hogy semmit ne kelljen érte tennie, de valakinek nem. Én az utóbbi vagyok. Az összes minden mentes alapanyag, fogyasztógép, módszer, edző, kajaismeret tudásának birtokában, egyszer csak elegem lett a hormonokból, az állandó sikertelenségből és a gyógyszereim mellékhatásaiból. 31 évesen döntöttem el, hogy még van időm külsőleg is fiatal, jó csajként élni, és a bálnatest különben is egy kismadarat takart el, aki törékeny, mint a porcelán, a teste mégsem ezt súgta. Kinek így, kinek úgy, nekem sikerült. (…) Kemény menet volt és sosem lesz vége. Az étkezési elveket is nehéz egy olyan jó pasi mellett betartani, aki úgy főz, mint egy isten. De úgy érzem, a helyemen vagyok és ehhez a harmóniához, ami bennem van, ő nagyon kell, mert a legjobb társ a Földön” – írja a közösségi oldalán Tóth Vera, aki nagyon sok elismerő hozzászólást kapott a követőitől.

Tóth Vera (Fotó: Adidas)

Tóth Vera (Fotó: Adidas)

Olvass még Tóth Veráról az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top